Dozvola plus – Uvod u trening bezbedne vožnje

Kome je namenjen
Vozačima početnicima ili onima koji nisu dugo vozili. Kroz teoriju i praksu prolaze se najvažnije teme od vremena reakcije do bezbednosti odstojanja.

Grupa
12 vozača u grupi, 2 vozača po automobilu

Školska vozila
Toyota Auris

Cena
Besplatno – uz obaveznu polisu DDOR Osiguranje ili 99 EUR (plaćanje u dinarima)

Trajanje
4 sata (pola dana)

Ako se prvi put srećete sa pojmom treninga bezbedne vožnje, onda će naš uvodni program biti dobar početak. Bez obzira da li ste iskusan vozač ili početnik, vrlo je važno da probate baš ono sa čim se ne možete sresti svakog dana. Proverite sebe i oslobodite se nedoumica barem kada je o vožnji reč.
Kako izgleda trening
Kroz sažetu teoriju koja traje jedan sat upoznaćete osnove defanzivne vožnje i, između ostalog, proveriti svoja znanja o ključnim pojmovima bezbednosti saobraćaja koji nisu obuhvaćeni zakonskim propisima. Posle toga čekaju vas tri praktične vežbe u kojima ćete manjim i srednjim brzinama za upravljačem automobila doživeti neke od osnovnih celina treninga bezbedne vožnje. Tokom tri sata bez stresa, bez napora, videćete i šta je to bezbedno odstojanje i kako se efikasno koči, ali i štošta drugo. Osnovni cilj je da se razbiju neke vozačke zablude i postavi siguran put ka sticanju šireg znanja o bezbednoj vožnji.
Cena obuhvata
Korišćenje školskog vozila, rad sa trenerima i sertifikat

Komentari