Intenzivni trening

Kome je namenjen
Svim vozačima i korisnicima službenih vozila. Najsveobuhvatniji jednodnevni trening bezbedne vožnje. Vežbe se izvode brzinama od 60 do 100 km/h.

Grupa
Maksimalno 10 vozača u grupi, jedan vozač po automobilu

Školska vozila
Toyota Auris

Cena
Besplatno – uz obaveznu polisu DDOR Osiguranje ili 300 EUR (plaćanje u dinarima)

Trajanje
8 sati (9.00–17.00)

Intenzivni trening traje osam sati i za to vreme kroz teoriju i praksu steći ćete veštinu neophodnu za izbegavanje svake kritične situacije u saobraćaju. U pitanju je zahtevan i intenzivan program osmišljen tako da vam usadi potrebne instinkte potrebne da prepoznate i izbegnete opasnost.
Kako izgleda trening
Pruža vrhunsko znanje bez obzira na prethodno iskustvo. Vreme provedeno za upravljačem obezbeđuje mnogo mogućnosti za učenje, kao i za probu svega onoga što bi u saobraćaju bilo izuzetno opasno. Treneri će vas provesti putem od najosnovnijih znanja, kao što je pravilan položaj za upravljačem ili tehnika najefikasnijeg upravljanja, sve do veština profesionalaca, kao što je reakcija na proklizavanje u krivini. Saznaćete kako rade bezbednosni sistemi, od čega zavisi stabilnost vozila, a za upravljačem našeg školskog vozila provešćete najmanje četiri puna sata. Zato je ovo trening za najbolje.
Cena obuhvata
Rad sa trenerima, korišćenje školskog vozila i simulatora, topli obrok, bezalkoholno osveženje, sertifikat

Komentari