Kompaktni trening

Kome je namenjen
Svim vozačima, a u pitanju je potpun trening za što kraće vreme. Odličan je za osvežavanje znanja bez obzira da li je reč o amaterima ili profesionalcima

Grupa
12 vozača u grupi, 2 vozača po automobilu

Školska vozila
Toyota Auris

Cena
Besplatno – uz obaveznu polisu DDOR Novi Sad ili 99 EUR (plaćanje u dinarima)

Trajanje
4 sata (pola dana)

Već ste završili Početni trening? Razmišljate o nastavku školovanja ali nemate vremena za celodnevni boravak u centru NAVAK? Pravo rešenje za vas je Kompaktni trening koji će podjednako probuditi i adrenalin i opreznost u vama. Ono što ste naučili na Početnom treningu sada ćete nadgraditi bogatom praksom. Ali ne zaboravite – pristup Kompaktnom treningu otvoren je samo onima koji su pre toga završili Početni trening jer sada završavamo sa teorijom i bavimo se isključivo praksom.
Kako izgleda trening
Za razliku od dva sata prakse i dva sata teorije na Početnom treningu, koji su preduslov za pohađanje Kompaktnog treninga, sada ćete kompletno vreme provesti u automobilu bez priče u učionici. Kroz pet zahtevnih i uzbudljivih vežbi usavršićete svoju sposobnost da precizno procenite opasnost, mogućnosti za izbegavanje, ali i samu reakciju u poslednjem trenutku. Sve ono što smatrate da je nedostajalo Početnom treningu sada vam se pruža kroz nova četiri sata iskustva na vrhunskoj pisti.
Preduslovi
Važeća vozačka dozvola i sertifikat o Početnom treningu, ne stariji od 12 meseci
Cena obuhvata
Rad sa trenerima, korišćenje školskog vozila i simulatora, bezalkoholno osveženje, sertifikat

Komentari