Profesionalni intenzivni trening

Kome je namenjen
Ambicioznim vozačima i korisnicima službenih vozila. Mnogo znanja spakovano i jedan naporan dan, sa visokim brzinama i zahtevnim manevrima

Grupa
maksimalno 8 vozača u grupi, 2 vozača po automobilu

Školska vozila
Toyota Auris

Cena
480 EUR (plaćanje u dinarima putem uplatnice)

Trajanje
9 sati (jedan dan, 8.30–17.30)

Profesionalni treninzi su specijalizovani programi za vozače sa bogatim iskustvom. Kroz vežbe koje u prvi plan stavljaju vozačku veštinu i reakciju pri visokim brzinama, bićete u prilici da postanete deo elite, malog broja onih koji zaista u potpunosti vladaju svojim automobilom.
Za one koji žive od vožnje i završili su jedan od intenzivnih treninga mogu nastaviti školovanje na dodatna tri nivoa programa namenjenih vozačima VIP osoba ili sportskim vozačima. Svaki nivo traje po jedan dan.
Kako izgleda trening
Ako ste na Intenzivnom treningu prethodno naučili kako da prepoznate opasnost na putu kombinujući teoriju i praksu, ovde vas čeka vožnja i samo vožnja. Kroz sedam velikih izazova, koji se voze visokim brzinama, ovladaćete veštinom potrebnom da izbegnete svaku vrstu prepreke, uključujući i one od kojih zavisi život. Saznaćete koje su najbrže putanje, koliko je preciznosti potrebno za kontrolisani protivteroristički okret unazad, vežbaćete do detalja i klizanje u krivini, a naučićete i kako da automobil vozite pogledom.
Preduslovi
Važeća vozačka dozvola i sertifikat o Intenzivnom treningu, ne stariji od 12 meseci
Cena obuhvata
Rad sa trenerima, korišćenje školskog vozila i simulatora, topli obrok, bezalkoholno osveženje, sertifikat

Komentari