Asfaltno-terenski

Kome je namenjen
Vozačima koji žele da steknu iskustvo u terenskoj vožnji, ali i da to znanje iskombinuju sa veštinama koje će steći na asfaltnoj podlozi

Grupa
maksimalno 8 vozača u grupi, dva vozača po automobilu

Školska vozila
Toyota Hilux

Cena
420 EUR (plaćanje u dinarima putem uplatnice

Trajanje
8 sati (9.00–17.00)

Onaj ko upozna granice u kojima može da se kreće bezbedno, nikada sebe neće dovesti u opasnost. Dozvolite da vas upoznamo sa granicama terenskih vozila van puta i na asfaltu, jer i do divljine treba stići bezbedno. Kroz jedan zahtevan program, spojili smo treninge bezbedne i terenske vožnje kao idealnu kombinaciju za one koji traže pravo znanje.
Kako izgleda trening
U prvim satima sabrana su najvažnija znanja o teoriji i praksi bezbedne vožnje, o tome kako prepoznati i izbeći opasnost. Asfaltni deo treninga obuhvata i vežbe visokim brzinama. Uz stečeno znanje i probuđen adrenalin prelazi se na specijalni terenski poligon koji kombinuje veštačke prepreke od drveta, zemlje i kamena i prostranstvo prirodnih terena uključujući i zahtevnu šumsku stazu. Tehnologija integralnog pogona, osnovne tehnike vožnje, ograničenja vozila i zabava u „divljini“ koju pruža NAVAK centar samo su deo onoga što podrazumeva asfaltno-terenski trening.
Cena obuhvata
Rad sa trenerima, korišćenje školskog vozila i simulatora, topli obrok, bezalkoholno osveženje, sertifikat

Komentari