Track day

Ako želite da osetite zadovoljstvo vožnje po pravoj pisti i to za upravljačem sopstvenog automobila ili na točkovima sopstvenog motocikla NAVAK – Nacionalna vozačka akademija otvorila je kapije za Vas. Prijavite se i dođite na vrhunsku adrenalisku zabavu, vozite bez ograničenja brzine i opasnosti koje nosi redovan saobraćaj.

AUTO Track Day

Automobilski trkački dan na stazi NAVAK namenjen je svima koji žele da stave na probu svoje vozačko umeće i sopstveni automobil provozaju na stazi. Bez obzira na to da li posedujete trkačko vozilo ili gradski automobil, možete se zabaviti na pravoj pisti.
Track Day može biti poludnevni ili celodnevni, a vozači su podeljeni u grupama. Pre izlaska na stazu vozači imaju brifing tokom kojeg se svi vozači upoznaju sa karakteristikama staze, mestima pogodnim za kočenje ali i onim delovima piste koji su posebno zahtevni. Meri se vreme koje se može pratiti uživo, a svi učesnici dobijaju fotografije iz vožnje na stazi.

MOTO Track Day

Namenjen je svim ljubiteljima vožnje na dva točka bez obzira na starost i snagu motocikla. Grupe se raspoređuju prema postignutim vremenima na stazi, tako da ćete se uvek naći u grupi vozača i vozila sličnih karakteristika.
Vozač bira da li će na stazi biti čitavog dana ili pola, a obezbeđeno je profesionalno fotografisanje i merenje vremena. Svaki Track Day događaj obezbeđen je ekipom Hitne pomoći (sa sanitetskim vozilom), prisutnom na stazi. Ekipa je prisutna tokom cele dužine trajanja TD.